İnternet Sitesi

www.zeynepkocasinan.com

23 Ekim 2007 Salı

Sevgililer Günü ve Ruh Eşi Enerjisi


Şimdi de Şubat ayının en çok konuşulan gününün enerjisine Numeroloji açısından bir bakalım.

Şubat ayı, 14.Şubat gününün “sevgililer günü” olarak adlandırılması nedeni ile olsa gerek, sevgi üzerine en çok yazılan, konuşulan ay oluyor nedense. Sevgi her an’a dair ama kimi zamanlar sevgiyi irdelemek hakkını daha çok buluyoruz kendimizde.

Peki, sevgi’nin bir sayısı var mı? Sevgi’ye dair ve ait ve onu tarif eden?
Sayılar dünyası sevgi için ne söylüyor? 6 sayısının Tarot’taki adı genelde Aşıklar. İlişkilere dair olduğu için belki de. Ancak bana doğru gelen her zaman belirli bir günün enerjisine bakarken, öncelikle o günün ana sayısını ele almaktır. Daha sonra farklı metotlar ile güne bakılabilir. Bir günün nasıl geçeceğini o günün enerjisi ve bir onun kadar da kişi ile o günün enerjisinin uyumları da etkiler.

14 Şubat tarihine beraber bakalım şimdi:

14.02.2007

2007+16 = 2023 => 2+2+3 = 7

7 sayısı bu tarihin enerjisini tarif eden sayı oluyor.

Bu anlamda 7 sayısını ele aldığımızda, o gün için şu önerilerde bulunabiliriz:
n İlişkilerde denge önemlidir. Yani konuştuğunuz kadar dinlemek. Aldığınız kadar vermek. Bu dengeyi yakalamayı başarabildiğiniz sürece duygusal ilişkilerinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. Ve vermek kadar almak da önemlidir. Tek taraflı ilişkilerin başarılı olması zordur.
n Değişim yaşamın bir parçasıdır. Hayatın durağan olmadığını ve olamayacağını kabul etmek gerekir. Yaşamın akışında yaşadığımız ilişkilerin bizi besleyen ve geliştiren ilişkiler olup olmadığına dikkat etmemiz faydalı olur.
n Bugün yapacağımız doğru seçimler yaşamda belki de aradığımız mutluluğu bulmamıza yardım etme potansiyelini taşıyor.
n Bugün hayatınızdaki 21.Haziran - 21.Temmuz tarihleri arasında doğmuş, yani Yengeç burcu insanları ile ilgili konularınızı çözümlemek isteyebilirsiniz.
n Yaşamın bir sebep sonuç ilişkisi boyutu ile işlediğini unutmayın. Bir ilişkiye ne katıyorsanız ya da yürekten ne katmayı düşüyorsanız, bunu alabilirsiniz. Öz’de enerjisel olarak yaşam bunu sunar. Vermeden almayı düşünüyorsanız, ilişkinizin uzun ömürlü olması mümkün değildir.
n Bugün yaşamınızı düzene koymaya karar verdiğiniz zaman, hayatınızda size ait olmayan şeyleri geride bırakarak, yeni başlangıçlara açılabileceğinizi müjdeliyor. Hayatınızdaki değişimleri hayırlı olacağı inancı ile kucaklayın ve açılan yollarınızı bu niyet ile desteklemekte olduğunuzun farkında olun lütfen.

***
Bizler yaradılışta bir tek parça ruh iken, pozitif ve negatif kutuplar olarak, yani şimdi adlandırdığımız şekilde erkek ve kadın olarak ikiye ayrıldık. Her ruh iki eşit parçaya ayrıldı, farklı kutuplar olarak. Ve yaşamlar ve asırlar boyunca bu parçalar bir araya gelmek üzere yaşayıp duruyor. Ta ki, tekrar bir araya gelinceye kadar.

Birçoğumuz bu yaşamımızda ruh eşimiz ile karşılaşmayacağız. Çok nadir bir olay iki ruh eşinin bir yaşamda kadın ve erkek eşler olarak bir araya gelmesi. Çoğu zaman bu tadı veren ilişkileri arayışında olacağız ve belki de ancak kısmen o tadı yakalayabileceğiz. Bu mutlu olmayacağız anlamına gelmiyor. Ruhumuzun diğer yarısı ister Arjantin’de yeni doğan bir bebek olsun, ister Yeni Zelanda’da yaşlı bir çiftçi, ruh olarak her zaman bizimle birlikte, ya da en azından tam hissetmemiz, tamamlanmış hissetmemiz için çağırmamızı bekliyor.

Ne dersiniz? Fiziksel olarak olmasa da enerjisel olarak diğer yarımız ile buluşma zamanımız gelmedi mi? Ve kim bilir belki de aramızdan o sevgiyi burada yaşayabilecek şanslılarda çıkacaktır. Ne güzel bir şey sevmek, sevebilmek ve sevilmiş hissedebilmek.

Şimdi kapatın gözlerinizi, kendinize sessiz bir köşe ya da zaman dilimi bulun ve aşağıdaki onaylamaları tekrar edin:

- “Ruhumda ruh eşi enerjisini uyandırıyorum. Ben, şimdi, ruhumun diğer yarısını kendime çekiyorum. Tüm ilişkilerim ruh eşi enerjisi ile doluyor ve zenginleşiyor.”
- “Tüm ilişkilerimi ruh eşim ile yaşayabileceğim zenginlik seviyesine yükseltiyorum. Hayatımda sevgiyi hissetmek, yaşamak ve tadına varmak için yer açıyorum.”
- “Yaradan’a, meleklerime ve evrene beni hayrıma olan sevgiye yönlendirmeleri için teslim oluyorum ve mesajlarını duyuyor ve dinliyorum.”

Kabala gibi mistik bilimler ruh eşimize fiziksel dünyada kavuşabilmek için ruhumuzun arınma süreçlerinden geçmiş olması gerektiğini hatırlatıyor. Ancak, ruhunuzun diğer yarısını çağırarak mevcut ilişkilerinize de bu enerjiyi katmak, o arkadaşlıkları, dostlukları bu enerji seviyesin yükseltmek mümkün.

Ruh Eşi Enerjisi bağlantısı için bir not:
Enerjisel olarak Kabala’ya göre yılın bir günü ruhumuzun diğer yarısı ile buluşmamız açısından bize enerjisel olarak bir fırsat sunuyor. Ruhumuzun diğer yarısı ile bağlantıya geçebilmemiz için Evren’in açtığı bir kapı diyebiliriz buna. Ancak o gün Kabalistik takvime göre 14 Şubat 2007 değil. Yaz aylarının sonlarına denk gelen o gün enerjisel olarak nasıl bir bağlantı yapabileceğinizin detaylarını zamanı gelince aktaracağım.

Şimdilik, ruhunuzun yaradılıştaki diğer yarısı ile enerjisel olarak bir araya gelebilmek için: Öncelikle kendinizi sevin ve takdir edin. Siz bilseniz de bilmeseniz de ruhunuzun diğer yarısı dünyanın hangi köşesinde olursa olsun, fiziksel olarak ve duygusal olarak yaşadıklarınızın birçoğunu hissediyor ve etkilerini yaşıyor. Belki bunun neden olduğunun farkında değil. Günlerdir sebepsiz olarak ağrıyan dizinin sizin spor yaparken sakatlanmanız olduğunu bilmiyor. Ya da içindeki tarifsiz acının belki de sizin babanızı yitirmiş olmanız ve bu üzüntü ile yaşamakta olduğunuz için hissedildiğini anlayamıyor. Ama bu etkileri yaşıyor. Siz de benzer şeyler yaşıyor olabilirsiniz.

O zaman, sadece kendiniz için değil, ruhunuzun diğer yarısı için de, kendinize iyi bakın. Ve örneğin her Reiki öğrencisinin ilk olarak öğrendiği 5 temel Reiki prensibini siz de uygulayın ve her sabah kendinize tekrar edin:
- Bugün için endişelenme.
- Bugün için öfkelenme.
- Ekmeğini helal yollardan kazan.
- Şükret.
- Büyüklerine, ailene, tüm insanlara iyi davran.

Sevgilerimle,
Z.