İnternet Sitesi

www.zeynepkocasinan.com

17 Ekim 2010 Pazar

Refleksoloji'nin Kurucularından Dwight Byers Londra'daydı




Refleksoloji olarak bilinen tamamlayıcı tıp dalını oluşturan ve dünyada tanınmasını sağlayan Eunice Ingham'ın yeğeni, Refleksoloji'nin öncülerinden ve IIR International Institute of Reflexology'nin başkanı Dwight Byers Londra'daydı. ABD'nin Florida Eyaletinde yaşayan Byers'ın bu ziyaretini kaçırmak istemedim ve Londra'daki eğitimine katıldım. IIR UK Direktörü ve hocam Hagar Basis'te bizlerleydi.

Londra, Lancaster Gate, Columbia Hotel'de düzenlenen Proficiency Training çalışmasına ağırlıklı olarak İngiltere'nin farklı bölgelerinden refleksoloji uzmanları katıldı.

Refleksoloji'nin bir bilim dalı olarak oluşmasında Eunice Ingham ile büyük rol oynayan Dwight Byers 60 yılı aşkın bir süredir bu dala emek veriyor. Heyecanı ve enerjisi gerçekten görülmeye değer.

Refleksoloji Türkiye'de daha az tanınmakla birlikte özellikle İngiltere'de ve dünyada iyi bilinen ve kullanılan bir tamamlayıcı tıp metodu. IIR "Orijinal Ingham Metodu" ile Refleksoloji uzmanı yetiştiren dünyadaki en tanınmış refleksoloji okulu.



Daha fazla bilgi için: