İnternet Sitesi

www.zeynepkocasinan.com

21 Temmuz 2014 Pazartesi

19 Temmuz'larda Kıbrıs...

19 Temmuz 2014 Cumartesi akşamı özel bir toplantıya katılma şansım oldu.

İzmir Alsancak Lions Kulübü, Gündoğdu Lions Kulübü ve Yarımada Çeşme Lions Kulübü Çeşme'de ortak bir toplantı düzenlediler. Lions 118-R Yönetim Çevresi 2013-2014 Dönemi Genel Yönetmenimiz Sayın Ln. Ziya Nazlı ve Değerli Eşleri Sayın Ln. Ayşen Nazlı da Alsancak Lions Kulübü'nün üyesi olarak bu toplantıya katıldılar. Toplantının çok özel bir konuğu vardı. Çok özel bir akşamda.

Toplantının konuğu Sayın Yaşar Aksoy'du. Esasında mühendis olan, iki ayrı dalda yüksek mühendis olan Sayın Yaşar Aksoy İzmir'in ve Türkiye'nin çok önemli gazeteci, araştırmacı ve yazarlarından bir Usta. 39 Kitabı var. 19 Temmuz akşamı Kıbrıs Barış Harekatı'nın 40. yılının arifesinde Sayın Yaşar Aksoy'un Kıbrıs Konferansı'nı dinleme şansına kavuşmak hep hatırlayacağım değerli bir anı olacak. Yaşadıktan sonra yaşamımızda bakış açımızı etkileyen anlar, zamanlar olur ya, onlardan biri olacak hep. Aynı saatlerde Kıbrıs'ta yıllardır yapıldığı üzere 19 Temmuz'u 20 Temmuz'a bağlayan gecede tutulan Şafak Nöbeti'ne Sayın Aksoy sayesinde sembolik olarak bizler de yüreklerimizle dahil olduk.

Bu özel geceyi düzenledikleri için İzmir Alsancak Lions Kulübü'ne ve Başkanları Sayın Ln. Hulya Karabacak'a, İzmir Gündoğdu Lions Kulübü 'ne ve Başkanları Sayın Ln. Berk Nazli'ya, İzmir Yarımada Çeşme Lions Kulübü'ne ve Başkanları Sayın Ln. Mehmet Avşaroğlu'na yürekten teşekkürler.

Sayın Yaşar Aksoy Üstadı Fethiye'de görme ve dinleme şansına kavuşmak dileğiyle.

http://haberhurriyeti.com/yasar-aksoydan-lionslara-kibris-konferansi-65571.html

Hiç yorum yok: